Продукти за Сочни malton (7)

Ръжено брашно 400г

Ръжено брашно 400г

Ястията, приготвени от ръжено брашно, са с по-ниско съдържание на калории в сравнение с тези, направени от пшенично брашно. Дори хора, следващи различни диети за отслабване, могат да използват ръжено брашно за печене. Не само традиционният черен хляб може да се приготви от ръжено брашно. Това брашно също така служи като основа за много вкусни и здравословни печива, като плоски питки, мъфини, джинджифилови бисквити, бисквити и сладки. Ръжено брашно съдържа витамини от група B, PP, както и витамин E - източник на младост и красота. Смилането с камъни ни позволява да запазим естествения балансиран състав на зърната, което прави възможно понижаването на гликемичния индекс - важен показател за тези, които се грижат за здравето си. Тегло: 400 г
Овесена семолина 400г

Овесена семолина 400г

Овесен грис е спелтов грис, с размери от 300 до 800 микрона (размера на семолина). Технологията за студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали. Тегло: 400 г
Брашно от грах 400г

Брашно от грах 400г

Брашното от грах често се използва при печене на хляб и тортили, при приготвяне на паста, както и в някои сладкиши като понички и бисквити. Достатъчно е да добавите само 10-20% брашно от грах към пшеничното брашно, и тези ястия ще придобият уникален грахов аромат и ще станат малко по-здравословни. Грахът е богат на витамини C, B и PP, както и на минерали като калций, магнезий, калий, фосфор и цинк. Смилането на каменни мелници позволява да се запази балансираният естествен състав на зърното, което прави възможно постигането на намаление на гликемичния индекс. Тегло: 400 г
Царевично семе 450г

Царевично семе 450г

Царевичното семе е царевично брашно, което варира по размер от 300 до 800 микрона (размера на семолината). Този продукт не съдържа глутен. Технологията за студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали. Тегло: 450 г
Овесено брашно 350г

Овесено брашно 350г

Овесеното брашно е добър избор за печене. Най-популярните ястия са овесени бисквити и палачинки. Диетолозите смятат, че овесите са по-здравословни от другите зърнени култури. Когато овесеното брашно се добавя към хлебни изделия, те стават по-въздушни и ронливи, така че това брашно може да служи като заместител на пшеничното брашно. Смилането с камъни ни позволява да запазим естествения балансиран състав на зърната, което прави възможно понижаването на гликемичния индекс - важен показател за тези, които се грижат за здравето си. Тегло: 350 г
Брашно от ленено семе 350г

Брашно от ленено семе 350г

Брашното от ленено семе се използва основно в печенето (например, за торти, бисквити, кексове, палачинки, мъфини, къпкейкове и др.), а също и за приготвяне на някои сосове. Брашното от ленено семе е ценен диетичен продукт и притежава много лечебни свойства. То съдържа много витамини (B1, B2, B6, B9 и др.) и микроелементи (калций, калий, магнезий, цинк и др.). Смилането на каменни мелници позволява да се запази балансираният естествен състав на зърното, което прави възможно постигането на намаляване на гликемичния индекс. Тегло: 350 г
Тапиока нишесте 300г

Тапиока нишесте 300г

Тапиоковото нишесте се отличава с това, че увеличава вискозитета на продукта, без да го оцветява. Свойствата на тапиоковото нишесте са много сходни със свойствата на картофеното нишесте. То се използва в много безглутенови рецепти за печене, за да направи ястието да изглежда по-добре или за да се постигне златиста коричка. Смилането с камъни ни позволява да запазим естествения балансиран състав на зърната, което прави възможно понижаването на гликемичния индекс - важен показател за тези, които се грижат за здравето си. Тегло: 300 г